lunes, 16 de julio de 2012

Medalla d'Or del COAC a Manuel de Sola-Morales

El passat divendres 13 de juliol, es va lliurar la Medalla d'Or del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, a títol postum, a Manuel de Solá-Morales i Rubió en reconeixement al seu indiscutible mestratge.

A continuació  deixem uns paràgrafs del emotiu discurs realitzat per l'arquitecte Lluís Domènech:

(...)Estic content de parlar d’en Manuel perquè sé que a la Rosa i a la María també els hi agrada que en parli, encara que el que ens agradaria a tots seria sentir-lo a ell.


Crec que sóc un privilegiat en poder respondre, en nom de la Rosa, a aquesta concessió de la Medalla d’Or, tenint en compte que en el vast entorn en que es movia Manuel (Professional, internacional, acadèmic, institucional) hi ha una quantitat selecta de persones que podrien estar fent el que faré ara.


(...)Manuel veia el món amb una mirada grata, inquieta, crítica i comprensiva, tant els paisatges naturals (passejos per Mallorca) com les ciutats; no calia que fossin les grans capitals (eren Porto, Ferrara, Trieste, Aix, etc.) i tot això vist amb un sistema narratiu el motor del qual era la cultura.


Fragment del discurs del lliurament de la Medalla d'Or


Per llegir el discur complert anar al següent link: http://issuu.com/b01arqui/docs/medalla_de_oro_del_coac_a_manuel_de_sol_-morales

No hay comentarios:

Publicar un comentario